![](/documents/46019/211038383/%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86+%D8%B3%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%85+%D9%85%D9%84%DB%8C+%D9%81%D8%B1%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%87+%D9%87%D8%A7%DB%8C+%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D9%88+%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88%DB%8C%DB%8C+%D8%B2%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%B1+%D8%B9%D8%B3%D9%84+-1403.jpg/93d040f4-a859-5b4d-9588-da6269a1675e?t=1730026636894)
اولین سمپوزیوم ملی فرآورده های غذایی و دارویی زنبور عسل برگزار می شود.
«اولین سمپوزیوم ملی فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل» توسط معاونت پژوهشی دانشگاه شهید بهشتی و مرکز پژوهشی فرآوردههای زنبور عسل دانشگاه شهید بهشتی و با همکاری انجمن تغذیه ایران، بهمن 1403 در محل مرکزهمایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار خواهد شد.
این سمپوزیوم تخصصی برای اولین بار با تمرکز بر فرآوردههای غذایی و دارویی زنبور عسل در حوزههای متنوع شامل بومشناسی تولید، اصالت سنجی، تعیین منشاء گیاهی، رتبه بندی، مطالعات کارآزمایی بالینی، فارماکولوژی، زیست فناوری و تجاریسازی برگزار خواهد شد.
ارائه سخنرانیهای کلیدی استادان، محققان و فعالان برجسته داخلی، هم اندیشی پیرامون جدیدترین دستاوردهای علمی این حوزه، برگزاری نشستهای علمی، کارگاههای آموزشی با مجوز بازآموزی و نمایشگاه های جانبی شرکتهای فعال در حوزه فرآورده های زنبور عسل بخش های مهم این سمپوزیوم هستند.
محورهای اصالی این سمپوزیوم عبارتند از:
- فلور، بوم شناسی، ظرفیت برد و حفاظت از گیاهان با اهمیت در تولید فرآورده های زنبور عسل
- اصالت سنجی، گرده شناسی، تعیین منشاء گیاهی، تعیین سلامت و رتبه بندی در فرآورده های زنبور عسل
- محصولات فراسودمند، امنیت غذایی و فرآورده های غذایی زنبور عسل
- محصولات دارویی، مکمل و طب سنتی، فراسودمند و امنیت غذایی در فرآورده های زنبور عسل
- آپی تراپی(زنبوردرمانی)، فیزیولوژی، فارماکولوژی و کارآزمایی بالینی در فرآورده های زنبور عسل
- آمار، بیواینفورماتیک و هوش مصنوعی در اصالت سنجی و هوشمند سازی فرآورده های زنبور عسل
- استاندارد ها، دستورالعمل ها و قوانین نظارتی در فرآورده های زنبور عسل
- ژنتیک و فناوریهای زیستی نوین در فرآورده های زنبور عسل
- اقتصاد دانش بنیان و تجاری سازی در فرآورده های زنبور عسل